old mommy®

Välkommen till old mommy’s hemsida! Här träffas vi som är intresserade av unikt hantverk, som säljare eller köpare och som dessutom vill göra en god gärning.

SÄLJARE 21 juli 2009

old mommy’s hemsida får Du lägga upp Dina alster till försäljning. Det kan vara vilket plagg som helst, t ex tröja, mössa, sjal, men Du skall stå för plaggets unika egenskaper, dvs att det bara finns i ett exemplar. T  ex en tröja från secondhand-butiken som Du förändrar genom ett eget broderi. Jag ser helst att produkterna är i ren bomull eller ull, givetvis i fullgott skick och tvättade, så att köparen kan garanteras att produkten inte fäller eller krymper.

Man skall tydligt kunna se att det är en old mommy-produkt, och produkten skall vara signerad av Dig.

Du skickar bilder på Din produkt till mig, med uppgifter om material, tvättråd, storlek, pris, så lägger jag upp din produkt på old mommy‘s hemsida.

När någon är intresserad av att köpa Ditt plagg kontaktas old mommy, som i sin tur kontaktar dig. Du  skickar  sedan plagget till köparen, efter att betalning skett direkt till dig.

Du betalar en administativ kostnad på 5 % av den förtjänst som går till dig som säljare, vilket  skall bära kostnaden för att lägga ut din produkt på min hemsida.

Säljarens pris, inkl porto på produkten dubblas och hälften går till välgörande ändamål, som tex Röda Korset, Rädda Barnen eller valfri hjälporganisation med 90 -konto. Se exempel under länkar. Du kan välja budgivning, men med ett lägsta pris som du givetvis själv anger.

Vill du ha mer information, kontakta mig på info@oldmommy.se

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s