old mommy®

Välkommen till old mommy’s hemsida! Här träffas vi som är intresserade av unikt hantverk, som säljare eller köpare och som dessutom vill göra en god gärning.

KÖPARE 21 juli 2009

Är du intresserad av att köpa någon av de produkter, som finns i sortimentet, lägger du ett bud och skickar Du ett mail till info@oldmommy.se

Jag kommer då att vidarebefordra Ditt intresse till säljaren, som är helt ansvarig för produktens kvalité, och, som , efter att ha godkänt Ditt bud, kommer att skicka Din beställda produkt, efter att betalning skett till säljarens konto.

Av det pris du skall betala, skall hälften gå till välgörande ändamål, t ex Rädda Barnen, Röda Korset eller annan hjälporganisation med 90-konto. Se exempel under nkar.

När du handlar hos old mommy bidrar du till att utsatta människor får hjälp till ett bättre liv genom den organisation du väljer. Tack för ditt bidrag.

OBS! Alla organisationer som har ett 90-konto är godkända och kontrollerade av Stiftelsen för insamlingskontroll (SFI). Det betyder att du kan lita på att pengarna verkligen används på rätt sätt.

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s